Over Dentiness

PraktijkGeluk realiseren dat is waar Dentiness over gaat. Ik breng jouw praktijk naar een level waarin alles gestroomlijnd loopt. Het blijft mij elke keer weer verbazen hoeveel praktijken al jaren voortkabbelen en gewoon niet weten hoe ze hun tanden erin kunnen zetten. Ik zie zo vaak dat er veel zaken niet goed lopen, terwijl het vrij eenvoudig kan worden verbeterd. Dit geeft de werkvloer direct meer werkplezier en resulteert voor de praktijk in meer patiënten en winst. Ik zorg dat jij eindelijk jouw droom gaat bereiken, waarvan je veel te lang hebt gedacht dat het nooit zou gaan lukken. Samen maken we een stappenplan en zetten we de koers uit voor jouw praktijk.

Het resultaat: een team waar de flow in zit en dat vertrouwen heeft in jou en in elkaar.

Marleen Sahetapy Fotografie - BEELDBANK MASCHA-173

Over Mascha van Wermeskerken

Na jarenlang diverse HR- en managementposities te hebben ingevuld voor uiteenlopende organisaties, ontdekte ik gelukkig tien jaar geleden de tandheelkunde. Ik heb vele tandartspraktijken als (interim-) praktijkmanager ondersteund. Inmiddels begeleid ik praktijken in hun procesoptimalisatie en zorg ik dat een team beter, slimmer en sneller kan functioneren. Ik zet mijn tanden graag in verander- of verbetertrajecten. Of het nou om een praktijkovername, een samenvoeging, een verbouwing of het optimaal inrichten van een praktijkmanagementsysteem gaat, ik regel het. Ik heb vele praktijkeigenaren met hun teams succesvol begeleid en van hun pijnklachten afgeholpen. Ik kan ervoor zorgen dat vanaf het moment dat jouw patiënt de praktijk binnenkomt het als een feestje voelt. Door het combineren van mijn passie voor structuur, overzicht en duidelijkheid zorg ik dat alles klopt. Met mijn 6e zintuig voor PraktijkGeluk laat ik het tandwiel van jouw praktijk succesvol draaien.

Mijn missie

Het is mijn missie om zoveel mogelijk PraktijkGeluk te realiseren: praktijken te laten zien hoe ze op een gestructureerde en georganiseerde manier kunnen werken waarbij de regie zoveel mogelijk op de werkvloer ligt. Een team waarin de flow zit komt zelf in beweging en werkt gezamenlijk met veel werkplezier aan een voortdurende verbetering.

Dit is hoe ik werk

Nadat je het vragenformulier hebt ingevuld, bepalen we in een (gratis) intakegesprek of ik jouw praktijk kan helpen. Meestal starten we met de Dentiness PraktijkGelukScan. Hiermee brengen we alle pijnklachten in jouw praktijk in kaart. Vervolgens bepalen we hoe ik jouw praktijk het beste kan helpen. In alle gevallen begint PraktijkGeluk met het zorgdragen voor de juiste medewerkers. Als je die aan boord hebt, zorgen we dat jouw team met veel werkplezier kan samenwerken. Hiervoor faciliteren we jouw team met op elkaar afgestemde werkprocessen, zodat jouw teamleden de beste kunnen worden in wat ze het allerliefste doen. Ondertussen begint jouw team al PraktijkGeluk uit te stralen en wordt zichtbaar voor jouw patiënten dat je samen iets moois aan het bouwen bent. Bovendien ga je patiënten aantrekken die jij wilt en die ook graag bij jou komen. Want als jij voor Dentiness kiest word jij gekozen en nog mooier: patiënten worden jouw ambassadeurs!

Kernwaarden

Daadkrachtig: afspraak = afspraak
Gestructureerd: plan-do-check-act
Efficiënt: groeien betekent vereenvoudigen
Positief: zoek iets beters en vind het
Transparant: communiceer en rapporteer
Duidelijk: zeg wat je doet, doe wat je zegt
Resultaatgericht: van pijnklacht tot kroon 
Eerlijk: de basis voor vertrouwen
Gedreven: plezier, focus en volharding
Plan to be surprised: volg je glans