Over Dentiness

Bouwen aan een Dentiteit en PraktijkGeluk realiseren dat is waar Dentiness over gaat. Ik breng jouw praktijk naar een level waarin alles gestroomlijnd loopt. Het blijft mij elke keer weer verbazen hoeveel praktijken al jaren voortkabbelen en gewoon niet weten hoe ze hun tanden erin kunnen zetten. Ik zie zo vaak dat er veel zaken niet goed lopen, terwijl het vrij eenvoudig kan worden verbeterd. Dit geeft de werkvloer direct meer werkplezier en resulteert voor de praktijk in meer patiënten en winst. Ik zorg dat jij eindelijk jouw droom gaat bereiken, waarvan je veel te lang hebt gedacht dat het nooit zou gaan lukken. Samen maken we een stappenplan en zetten we de koers uit voor jouw praktijk.

Het resultaat: een team waar de flow in zit en dat vertrouwen heeft in jou en in elkaar.

Marleen Sahetapy Fotografie - BEELDBANK MASCHA-173

Over Mascha van Wermeskerken

Na jarenlang diverse HR- en managementposities te hebben ingevuld voor uiteenlopende organisaties, ontdekte ik tien jaar geleden de tandheelkunde. Ik heb vele tandartspraktijken als (interim-) praktijkmanager ondersteund.

Inmiddels laat ik, met mijn High Value Praktijkmanagement business coaching, praktijkeigenaren zien hoe ze kunnen bouwen aan een (D)entiteit waarin een team haar volle potentieel benut. Een team dat door een procesoptimalisatie beter, slimmer en sneller kan functioneren. Dit zorgt ervoor dat vanaf het moment dat jouw patiënt de praktijk binnenkomt, het als een feestje voelt. Het is mijn missie om zoveel mogelijk PraktijkGeluk te realiseren: praktijken laten zien hoe ze op een gestructureerde en georganiseerde manier kunnen werken, waarbij de regie zoveel mogelijk op de werkvloer ligt. Ik gun iedere praktijk een team wat in de flow zit. Een team dat zelf in beweging komt en gezamenlijk en met veel werkplezier werkt in en aan een Dentiteit.

Door mijn passie voor structuur, overzicht en duidelijkheid zorg ik dat alles klopt. Met mijn 6e zintuig voor PraktijkGeluk laat ik samen met jou het tandwiel van jouw praktijk succesvol draaien!

Mijn missie

Het is mijn missie om zoveel mogelijk PraktijkGeluk te realiseren: praktijken te laten zien hoe ze op een gestructureerde en georganiseerde manier kunnen werken waarbij de regie zoveel mogelijk op de werkvloer ligt. Een team waarin de flow zit komt zelf in beweging en werkt gezamenlijk met veel werkplezier aan een voortdurende verbetering.

Dit is hoe ik werk

Nadat je mijn masterclass hebt bekeken en het vragenformulier hebt ingevuld, plan je een (gratis) intakegesprek om te bepalen of ik jouw praktijk kan helpen. In mijn Dental Master Leadership starten we met de PraktijkGelukScan. Hiermee brengen we alle pijnklachten van jouw team in kaart. Een belangrijk uitgangspunt voor een Strategisch Praktijkplan. PraktijkGeluk begint met het zorgdragen voor de juiste medewerkers: een High Value Team. Om te zorgen dat jouw team haar volle potentieel benut, ga je werken met MediQflow op MedicPlek zodat jouw team gestroomlijnd gaat werken met de focus op kwaliteit. Zo zorg je dat jouw teamleden de beste kunnen worden in wat ze het allerliefste doen. Ondertussen begint jouw team al PraktijkGeluk uit te stralen en wordt zichtbaar voor jouw patiënten dat je samen iets moois aan het bouwen bent: een Dentiteit. Bovendien ga je patiënten aantrekken die jij wilt en die ook graag bij jou komen. Want als jij voor Dentiness kiest word jij gekozen en nog mooier: patiënten worden jouw ambassadeurs

Kernwaarden

Daadkrachtig: afspraak = afspraak
Gestructureerd: plan-do-check-act
Efficiënt: groeien betekent vereenvoudigen
Positief: zoek iets beters en vind het
Transparant: communiceer en rapporteer
Duidelijk: zeg wat je doet, doe wat je zegt
Resultaatgericht: van pijnklacht tot kroon 
Eerlijk: de basis voor vertrouwen
Gedreven: plezier, focus en volharding
Plan to be surprised: volg je glans