"

Stroomlijnen van praktijkprocessen met één compleet digitaal praktijkhandboek

Wil je af van die stoffige ordners met protocollen waar niemand in kijkt? Hoe zou het zijn als je alle protocollen up-to-date hebt en alle werkprocessen, voor een fijne samenwerking voor jouw praktijk, online toegankelijk zijn op één plek?

Met MediQflow liggen alle werkprocessen vast en werk je continu aan kwaliteit. Je hoeft de puzzel niet meer te leggen: alle protocollen en werkinstructies die je in een tandartspraktijk nodig hebt, zijn al voor je uitgewerkt. Natuurlijk kan je ze gemakkelijk aanpassen en voor jouw praktijk (verder) op maat maken. MediQflow wordt online aangeboden op MedicPlek.

Schrijf je alvast in voor het (gratis) Webinar
Stroomlijn je praktijk, focus op kwaliteit!

Dan houden we je op de hoogte over de volgende datum!

Schrijf je alvast in voor het (gratis) Webinar Stroomlijn je praktijk, focus op kwaliteit, dan houden we je op de hoogte over de volgende datum!

Werkplezier door verbinding

MediQflow is meer dan een handboek. Het is een gestroomlijnde manier van werken omdat het op MedicPlek wordt aangeboden.  Het MedicPlek-platform is net zo gebruiksvriendelijk als de apps waar mensen zelf voor kiezen (zoals LinkedIn en WhatsApp) en heeft een gepersonaliseerd dashboard; het bevat alleen wat voor jou bedoeld of gekozen is.

Waarom MediQflow voor jouw team?

Kwaliteit door eenvoudig en snel samenwerken

Werkwijze up-to-date en online inzichtelijk

Werkplezier door verbinding

"Dit platform werkt net als WhatsApp,
Facebook, LinkedIn en Google samen"

"Dit platform werkt net als WhatsApp, Facebook, LinkedIn en Google samen"

Werkwijze up-to-date en online inzichtelijk

MediQflow biedt je een compleet online praktijkhandboek waarin de gehele werkwijze voor een tandartspraktijk is uitgewerkt. Alles is in een overzichtelijke structuur vastgelegd. Zo is MediQflow uitgerust met klinische protocollen, checklists en werkinstructies voor alle onderdelen in een tandartspraktijk (behandelkamers, receptie en praktijkmanagement). Je hoeft het wiel dus niet meer uit te vinden. Je kunt alles zelf eenvoudig voor jouw praktijk op jouw eigen platform op MedicPlek verder op maat maken. Natuurlijk kunnen we jouw praktijk hierin ook ondersteunen. En mocht je HKZ-proof willen werken, dan is met MediQflow de eerste stap gezet. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om jouw praktijk hier verder in te begeleiden.

Je bent met MediQflow altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en ontwikkelingen in richtlijnen en wet- en regelgeving. Wij informeren je tijdig over wijzigingen die je vervolgens zelf kunt doorvoeren op jouw platform. Ook blijven wij beschikbaar om vragen over ons praktijkhandboek te beantwoorden.

Voor wie is MediQflow?

Voor zorgpraktijken die hun werkprocessen, interne communicatie en documentenbeheer willen stroomlijnen

Voor zorgpraktijken die de regie meer op de werkvloer willen leggen voor een transparante en vooral ook leukere samenwerking

Voor zorgpraktijken die nu te veel tijd kwijt zijn aan intern gedoe waardoor de neuzen niet dezelfde kant staan

Voor zorgpraktijken die hun praktijk op orde willen hebben, slimmer en duurzamer willen werken

"Een praktijkmanagerstool voor tandartspraktijken die niet alleen fijn is voor het management"

"Een praktijkmanagement tool voor tandartspraktijken die
niet alleen fijn is voor het management"

Kwaliteit door eenvoudig
en snel samenwerken

De communicatie binnen jouw praktijk voer je natuurlijk live op de werkvloer.  Belangrijke zaken die je wilt vastleggen of direct met je hele hele team wilt delen voer je heel eenvoudig op MedicPlek. Je bepaalt zelf of je individueel of met (een deel van) je team wilt schakelen. Alle communicatie binnen de praktijk wordt bovendien AVG-proof gevoerd.

Op de tijdlijn ziet ieder teamlid alleen de informatie die voor hem of haar bestemd is. Ook kan iedereen persoonlijk een update plaatsen. Je bent altijd aangesloten op de laatste stand van zaken. Ook als je een dag niet werkt, kan je later eenvoudig teruglezen welke informatie je hebt gemist.

Wijzigingen in een protocol, een nieuw apparaat of een nieuwe werkwijze, een update over een storing, een aanpassing in het rooster? Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om iedereen in jouw team hierover te informeren en aangesloten te houden.

"Kenniswebinars om jouw kennis op peil te houden, maar liefst 6 keer per jaar"

"Kennis Webinars om jouw kennis op peil te houden!"

Een unieke combinatie...

MedicPlek is een zeer gebruiksvriendelijk en veilig platform voor alle communicatie- en documentatiestromen in jouw praktijk. Een centrale plek waarin alle medewerkers met veel plezier kennis ophalen en delen, samenwerken en taken beheren.

MedicPlek werkt volledig in de cloud en zowel op desktop als smartphone en tablet. Samenwerken is nog nooit zo makkelijk geweest.

MediQflow faciliteert jouw praktijk op MedicPlek met een compleet gevuld praktijkhandboek voor alle klinische en ondersteunende processen. Hiermee is alle documentatie die je nodig hebt om optimaal te kunnen samenwerken altijd toegankelijk en up-to-date. Bovendien zijn alle taken en verantwoordelijkheden online inzichtelijk voor het hele team. Praktijk- en kwaliteitsmanagement wordt veel eenvoudiger.

MediQflow is is een samenwerking tussen Dentiness en KWINTH om o.a. mondzorgpraktijken optimaal te faciliteren op het gebied van praktijk- en kwaliteitsmanagement.

Ontdek de kracht van MediQflow tijdens een persoonlijke online demo!

Boek nu en ervaar hoe ons geavanceerde handboek, gepresenteerd door een van onze deskundige consultants, jouw praktijk kan versterken en optimaliseren.

Ontdek de kracht van MediQflow tijdens een persoonlijke online demo!