"

Klaar met PZP'er zijn?

Wil jij niet langer tot de categorie PZP’er horen (praktijkhouder zonder plan)?

Je had je zo voorgenomen om het dit jaar anders te gaan doen. Niet meer achter de feiten aan te lopen en je te laten leven door de waan van de dag. Je zou een jaarplan voor je praktijk met doelstellingen per kwartaal. Helaas is er nog geen plan… Het is er gewoon nog steeds niet van gekomen. Je hebt er simpelweg geen tijd voor.

Dit herken je vast ook:

Als je de voorkant van de puzzel niet voor je ziet, weet je ook niet hoe je hiernaar toe kunt wandelen en jouw team al helemaal niet. Het begint met een helder toekomstbeeld. Dit is de basis voor een strategisch praktijkplan op 2A4’tjes.

Je kunt 2 dingen doen...

Het jaar gewoon lekker voorbij laten gaan, één ding is zeker, dat gaat je lukken! En volgend jaar weer een nieuwe kans, toch? En weet je wat? Als je geen actie onderneemt, wil je eigenlijk ook niet. En dat is helemaal oké. Gun jezelf dan één ding: geef jezelf toestemming om ‘het anders te gaan doen’ voor nu los te laten. Dat geeft rust, echt!

Als je merkt dat dit toch teveel schuurt, dan heb je jouw antwoord: GA DAT JAARPLAN MAKEN! En dit hoef je niet alleen te doen! Je krijgt nu een unieke kans om samen met een paar collega-praktijkhouders (en praktijkmanagers?) aan de slag te gaan!

Hoe zou het zijn...

JA, DAT WIL IK!

Schrijf je dan nu in!

Live VIP middag

Reserveer alvast 9 februari in jouw agenda. Dan hebben we een live bijeenkomst van 13.00 – 17.00u. Locatie wordt afgestemd op de deelnemers (waarschijnlijk ergens omgeving Utrecht).

Om de 9e goed te kunnen starten, krijg je een voorbereidingsopdracht (niet heel ingewikkeld, het helpt je om alvast je hoofd te legen).

Een no brainer...

De prijs is geen enkele reden om het te laten: € 695,- (een normale strategie dag kost al €1795,-) excl. btw.

4 sessies online

Na 9 februari zijn er nog 4 online groepssessies 14.00-16.00u van ca 1,5 uur om je plan aan te scherpen of als je dit de 9e al is gelukt te zorgen dat je jouw doelstellingen ook gaat behalen. Uiteraard kan je hier je vragen stellen en je ook laten inspireren door de andere deelnemers. De sessies staan gepland op:

16 februari | 8 maart | 22 maart | 29 maart

Tussendoor kan je vragen stellen op MedicPlek, een online platform, kan je meteen ontdekken of het wat voor jouw praktijk is om straks met MediQflow te gaan werken.

BONUS

Ik deel met jullie de basisdocs van mijn Dental Leadership Mastery. Nieuwsgierig? Luister naar mijn podcast: een goede start met de juiste management informatie. 

Wil je dit samen doen?

Mocht je dit samen (nog een praktijkeigenaar of misschien jouw praktijkmanager) willen doen, heel goed idee! Voor €145,- meer doen jullie samen mee, wel zo makkelijk kan je elkaar ook afwisselen tijdens de videocalls.

Het is niet een kwestie van tijd, maar van prioriteit! Mocht je toch nog een twijfel voelen? Voor succesvolle praktijkhouders is de gedachte ‘dit is nog niet het juiste moment’ GEEN OPTIE! Een succesvolle praktijkhouder neem een besluit vanuit wie hij/zij wil zijn en niet vanuit wie hij/zij is…

Het resultaat

JA, DAT WIL IK!

Schrijf je dan nu in!